#wijblijvendoorgaan

Overzicht van de handelaars food / non-food die in deze crisis blijven doorwerken!

Bv. horeca waar men terecht kan voor afhaalmaaltijden of die aan huis
leveren, lokale handelaars die goederen opsturen of aan huis leveren,
dienstenbedrijven die doorwerken, ...

MELD JE AAN


Ravico

Ravico is een familiaal bedrijf gespecialiseerd in kwaliteitsbakkerij ingrediënten (mixen) en relatief nieuw op de Belgische markt, maar door zijn uitvoer een internationale speler.

Innovatie & creativiteit zijn drijvende krachten achter de activiteiten van de firma Ravico. In 2013 lanceerde Ravico namelijk een
nieuwe topper in zijn gamma: Ellphi®’, een bakvaste en makkelijk te gebruiken suikervervanger op basis van vezels. Ellphi® kan suiker 1 op 1 vervangen in diverse toepassingen zonder massaverlies.

En om het voor de gebruiker eenvoudiger te maken wordt Ellph® in “Ready to Mix” pakketten aangeboden. Het is een gamma van suikerarm dessert mixes, ideaal voor de chef die wil scoren met een suikerarm dessert, roomijs, koekjes of gebak zonder in te boeten aan smaak.

Het paradepaardje en sterke punt in onze gamma is de suikerarme desserten op basis van Ellphi®. Een nieuw en gezond alternatief als suikervervanger en kan concurreren met aspartaam, stevia en vele andere. Onze unieke ervaring laat ons toe de verschillende technieken, eigen aan het bereiden van producten zonder toegevoegde suiker, volledig te beheersen.
Verder is er een uitbreiding van het Fruto Ellphi® gamma met lekkere dessertsauzen: suikerarm en vezelrijk.
Assortiment: Ellphi® Golden (neutral), bosbes, cassis, chocolade, citroen, aardbei

Contact

Scheersmolendreef 34, 1840 Londerzeel
Het kopiëren of herpubliceren van inhoud van deze website is ten strengste verboden zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbenden.

BELANGRIJK: Volg te allen tijde de richtlijnen van de overheid mbt wat wel en niet kan en mag tijdens de coronacrisis!

Hang jij ook graag deze banner aan je zaak?

Klik dan hier.

Zoeken op gemeente
Created by 2BuildIT, powered by ZOEKIZ®